Yleinen savoylaiset

Espan lavan avajaiset pidetään 17.5.

Janiina Knuutinen aloitti Espan lavan tuottajana huhtikuun alussa. Hänen toimistonsa sijaitsee Savoy-teatterissa.

Janiina Knuutinen on Espan lavan tuottaja 2014.
Janiina Knuutinen on Espan lavan tuottaja 2014.

”Aloitin harjoittelun Savoy-teatterissa Espan lavan tuottajana huhtikuun alussa ja jatkan elokuun loppuun saakka. Opiskelen musiikkitiedettä Helsingin yliopistossa ja tavoitteenani on työskennellä kulttuurialalla, joten saamani harjoittelupaikka on huippujuttu ja olen todella innoissani tulevasta kesästä Espalla!

Espan lavalla on ilmaiskonsertteja läpi kesän ja artistikattaus on todella monipuolinen: lavalla esiintyy kaikkea big bandeistä ja sotilassoittokunnista musiikkikouluihin ja klassisista blues– ja rock-bändeistä räppiin ja folkiin. Olen itsekin aiempina kesinä Esplanadilla kulkiessani monesti pysähtynyt kuuntelemaan Espan lavan esityksiä ja on hauska päästä olemaan työn puolesta näin olennainen osa Helsingin kesää.

Toimenkuvaani kuuluvat muun muassa Espan lavan konserttien koordinoiminen, yhteydenpito esiintyjiin ja muihin työntekijöihin, Espan lavan tiedotus, nettisivujen päivittäminen ja sosiaalisen median hoitaminen. Espalla esiintyy kesällä noin 200 artistia tai ryhmää, joten jo yhteydenpito heihin vie oman aikansa. Lisäksi toimin yhteistyössä lavan tekniikasta ja turvallisuudesta vastaavien henkilöiden kanssa ja on pidettävä huoli, että jokaisella osa-alueella on vastuuhenkilönsä.

Työpaikkana Savoy ja Espan lava ovat tietenkin todella kiinnostavia jo 1800-luvulta alkaneen historiansa takia. Lisäksi sijainti kaupungin keskustassa, Esplanadin puiston ja kauppatorin kupeessa on hieno. Odotan jo kesäisen Espan tunnelmaa: auringon paisteessa puistossa kesästä ja musiikista nauttivia ihmisiä.

 

Omasta puolestani toivotan kaikki tervetulleiksi Espalle kuuntelemaan kesän konsertteja!”

Janiina Knuutinen

Espan lavan tuottajaharjoittelija 2014

 

Espan lavan avajaiset lauantaina 17.5.2014 klo 12-18

12:00            UMO

14:00            Banda Reggae Papagaio

15:30            Compañia Kaari & Roni Martin goes ROOTS

16:30            Kevyesti keskellä päivää

 Kappelin terassilla on grilli kuumana, Lehtiyhtymän väki jakaa Helsingin Uutisia ja Savoy-teatterin henkilökunta on tavattavissa lavan ympäristössä.  Tervetuloa!

 

Kommentoi