Yleinen savoylaiset

Graafikko tekee Savoy-teatterin näkyväksi

Graafikko Sini-Kadrin Leskinen aloitti Savoy-teatterissa elokuussa.
Graafikko Sini-Kadrin Leskinen aloitti Savoy-teatterissa elokuussa.

 

 

Sini-Kadrin Leskinen aloitti Savoy-teatterin graafikkona elokuun puolivälissä, eli on ehtinyt olla töissä reilun kuukauden. Koulutukseltaan hän on graafinen suunnittelija. Savoyssa hänelle kuuluvat kaikki graafiset työt, mutta hän myös auttaa ideoimisessa ja vähän kaikessa, missä tarvitaan.

 

Sini on nauttinut työnsä monipuolisuudesta. Pian hänen aloitettuaan olivat Savoyn syyskauden avajaiset, joiden järjestelemisessä oli monenlaista hommaa. Esimerkiksi Savoyn esitteiden jakaminen rautatieasemalla ja teatterin koristelun suunnitteleminen avajaisia varten toivat Sinin mukaan piristävää vaihtelua normaaliin koneen äärellä työskentelyyn.

 

Sini kertoo myös kollegojen olevan iso plussa työssä.

”Oli ihanaa tulla uuteen työpaikkaan, missä kaikki tuntuivat jo kuin vanhoilta tutuilta.”

Hyvä ilmapiiri on Sinille yksi tärkeimpiä asioita työpaikalla, ja hänestä oli todella helppoa sopeutua Savoy-teatteriin.

”Savoyssa yhdistyvät kova työ ja suuri hupi hyvässä tiimissä”, Sini tiivistää tunnelmansa työpaikastaan.

 

Lempimusiikikseen Sini mainitsee soulin ja funkin, ja Savoyn syksyn ohjelmistosta hän odottaa erityisesti The Holmes Brothersia. Lisäksi häntä kiinnostavat erityisesti sambakoulu Império do Papagaion esitys sekä Back to the Sixties -tapahtuma.

 

**

teksti Janiina Knuutinen

 

**

The Holmes Brothers esiintyy Savoy-teatterissa 4.11, Papagaio 1.11 ja Back to the Sixties on 14. -15.11.2014

 

 

 

 

 

Kommentoi