Yleinen savoylaiset

Jazz-Espa-festivaali jo 16. kertaa Espan lavalla

Jazz-Espa_iso

Jazzdiggarit huomio!

Suomen Jazzliiton jokakesäinen Jazz-Espa-festivaali järjestetään jo kuudettatoista kertaa Espan lavalla, 27.7.-7.8.2015 välisenä aikana. Festivaali luo jälleen kattavan silmäyksen nykyjazzin laajaan osaamiseen ja tuo lavalle huikeat 20 kotimaista jazzkokoonpanoa.

Tiiviissä Jazz-Espa-ilmaiskonserttisarjassa kuullaan arki-iltapäivisin kahta kotimaista yhtyettä kello 16 ja 17.30. Lauantain 1.8. ainoa konsertti alkaa jo klo 12, jolloin lavalle nousee Suomen Jazzliiton Young Nordic Jazz Comets -yhtyekilpailun voittanut Katu Kaiku. He edustavat syksyllä Suomea pohjoismaisessa YNJC-showcasessa.

Sunnuntaina 2.8 jazz hyppää Mannerheimintien toiselle puolelle, mbarin terassille, Lasipalatsin aukiolle. Aukiolle levittyvällä JazzPiknikillä nähdään iltapäivästä pikkutunneille asti hyväntuulista kotimaista jazzia sekä livebändien että DJ-settien muodossa. 

Kuten kaikki Espan lavan tapahtumat myös Jazz-Espa on täysin ilmainen, ikärajaton ja kulultaan esteetön. JazzPiknikillä tulee kuitenkin ottaa huomioon, että mbarin terassilla on K-18 klo 18 jälkeen, mutta musiikkia voi aivan hyvin kuunnella myös aukiolta terassin ulkopuolelta.

Katso koko ohjelma: Jazz-Espa

Katso Espan lavan ohjelma tästä

Jazz-Espa 27.7. – 7.8.2015
Espan lava, Esplanadin puisto
Konsertit joka päivä klo 16.00 ja 17.30, paitsi la klo 12.00
Suomen Jazzliitto ry. järjestää Jazz-Espan Musiikin edistämissäätiö MESin sekä Helsingin kaupungin kulttuuriasiainkeskuksen tuella. www.jazzespa.fi

JazzPiknik 2.8.2015 klo 15.30 – 01.30
mbar, Lasipalatsin aukio
Ei pääsymaksua. Terassilla ikäraja 20 vuotta klo 18 jälkeen.
JazzPiknikin tuottavat yhteistyössä Suomen Jazzliitto ja mbar. Tapahtumaa tukevat Musiikin edistamissäätiö MES, Helsingin kaupunki ja Lasipalatsin Mediakeskus Oy.
www.mbar.fi

Kommentoi