Yleinen savoylaiset

Keväinen tervehdys Espan lavan tuottajalta

anna vaaka

Tervehdys kaikille Espan lavan kulisseista! Nimeni on Anna Jauhola ja olen juuri aloittanut kesän tuottaja-tiedottajana Espan lavalla.

Olen 34-vuotias paljasjalkainen raahelainen. Mainittakoon, että mahdollisesti kyseenalaisesta maineestaan huolimatta Pohjanmaan kotikaupunkini on erinomainen ja kaunis kesäkaupunki täynnä musiikkia ja kulttuuria. Kaikki tiet vievät siis Raaheen? Läheltä liippaa, sillä Pattijoelta kaupunkiin pääsee sutjakasti polkupyörällä ja junaraiteetkin vievät lähes asemalle asti (kunhan muistat jäädä pois Vihannissa).

Viimeisen vuosikymmenen olen viettänyt ulkosuomalaisen elämää opiskelujen ja työn parissa. Palasin Suomeen paalupaikalle Savoy-teatteriin, jossa työtä tehdään ahkerasti, mutta lähes poikkeuksetta vihellellen ja hymyssä suin. Kansainvälinen taustani on siestan vieton ja lagom -sanan käytön lisäksi antanut minulle avoimen ja positiivisen elämänasenteen sekä rohkeuden tarttua haasteeseen kuin haasteeseen. Uteliaisuuteni tutustua uusiin kulttuureihin, ilmiöihin ja kieliin on myös rikastuttanut kokemuspankkiani ja ongelmanratkaisu on yksi lempipuuhistani. Olen koulutustaustaltani muusikko, kauppatieteiden kandidaatti sekä tuleva media-alan maisteri.

Vapaa-ajallani kuron kiinni 12 vuoden saunapaitsiotani ja kesäsäiden suosiessa (koputetaan puuta) nautin runsaista picnic-korin antimista Suokissa. Tänä keväänä lavan aukeamisen lisäksi odotan innolla Twin Peaksin uutta kautta sekä perinteisten vappumunkkien paistamista.

Kesä-Espan ohjelmassa on luvassa jotakin kaikille kokoon, ikään tai musiikkimakuun katsomatta ja kesä-lauantaisin lavalla järjestetään teemapäiviä folkista konemusiikkiin. Nyt palaan valmistelujen pariin ja toivotan kaikille lukijoille fantastista kevättä. Adjö, nähdään kesällä Espalla!

 

Tutustu Espan lavan kotisivuihin.

Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.

Kommentoi