Yleinen savoylaiset

Kiinalainen lastenteatteri ensi kertaa Suomeen

Kolme munkkia on koko perheen esitys, joka yhdistää musiikkia, tanssia, akrobatiaa ja ikiaikaisen tarinan.
Kolme munkkia on koko perheen esitys, joka yhdistää musiikkia, tanssia, akrobatiaa ja ikiaikaisen tarinan.

 

China National Theatre for Children esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa toukokuussa. Kiinalaiseen kertomukseen perustuva humoristinen ja opettavainen esitys KOLME MUNKKIA nähdään Savoy-teatterissa torstaina 21. toukokuuta.

 

Musiikkia, tanssia, akrobatiaa, ikiaikaisia taistelulajeja ja perinnetarina. Koko perheen esityksessä kiinalainen traditio tuodaan länsimaiselle yleisölle ymmärrettävässä muodossa.

 

Vanha kiinalainen sanonta kuuluu: Yksi munkki kantaa korennolla kaksi ämpärillistä vettä, kaksi munkkia kantaa yhden, mutta kolmella munkilla ei ole vettä lainkaan! Vauhdikas näytelmä pohjautuu Kiinassa tunnettuun tarinaan kolmesta munkista. Se kertoo temppelistä, veden kantamisesta, tulipalosta ja yhteistyön merkityksestä.

 

Yleisö viedään ajassa taaksepäin vieraaseen maahan, jossa ihmiset kuitenkin toimivat hyvinkin tutulla tavalla. Pääosin sanattomasti toteutettavassa esityksessä sekoittuvat tanssi, liike ja visuaalisuus.

 

Vuonna 1956 perustettu China National Theatre for Children on Kiinan ainoa valtiollinen lastenteatteri. Seurue on kiertänyt esiintymässä Kiinan lisäksi ympäri maailmaa mm. Saksassa, Meksikossa, Singaporessa ja Kanadassa.

 

Kiinan kansallisen lastenteatterin Suomen-vierailun tuottavat Savoy-teatteri, Työväen Näyttämöiden liitto sekä Lasten Teatteritapahtuma Kuulas.

 

Linkki esitystaltiointiin: http://www.centerstagechina.com/three-monks/

 

China National Theatre for Children: Kolme munkkia

 

Kesto: 1 h 25 min, ei väliaikaa

Ikäsuositus: yli 6-vuotiaille

 

Savoy-teatterissa 21.5.2015 klo 18.00 Liput: alk. 15 €, perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta) 50 € Helsingin kulttuurikeskuksen lipunmyynti (09)310 12000 & Lippupalvelu Esityspaikka: Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46–48, 00130 Helsinki

OSTA LIPUT TÄSTÄ LINKISTÄ: http://www.lippupalvelu.fi/event/kiinan-kansallisteatterin-vierailu-kolme-munkkia-lippuja/154241

 

Lasten Teatteritapahtuma Kuulaksessa 23.5.2015 klo 14.00

Esityspaikka: Kouvolan Teatteri, Salpausselänkatu 38, 45100 Kouvola

Kouvolassa nähtävä esitys on osa Lasten Teatteritapahtuma Kuulasta. Teatterifestivaalin ohjelmassa on kotimaisia ja ulkomaisia ammatti- ja harrastajateattereiden esityksiä, katuteatteria, lasten työpajoja sekä koulutusseminaareja aikuisille. Kuulaksen pääjärjestäjä on Työväen Näyttämöiden Liitto, joka järjestää tapahtuman yhteistyössä Kouvolan kaupungin, Kouvolan Teatterin ja Kuusankosken Teatterin kanssa. Lisätiedot: www.kuulas.info.

Kommentoi