Yleinen savoylaiset

Lapsi mukaan töihin -päivä 22.11.2019

Hyvää perjantaita! Me olemme Elli ja Iia Kyrönseppä (12 v., 11 v.), ja tulimme tänään Lapsi mukaan töihin -päivänä Savoy-teatteriin, johtaja Päivi Loponen-Kyrönsepän mukana. Kerromme nyt mitä kaikkea täällä teimme.

Kuvassa Iia (vasen) ja Elli (oikea)

Tulimme Savoy-teatteriin noin kello yksitoista. Ensiksi kävimme kierroksella ja haastattelimme henkilökunnan jäseniä sekä Jaime Trancorsoa, tämän illan esiintyjien manageria. Kirjoitimme ylös kaikkien tapaamiemme henkilöiden nimet ja työtehtävät.

Elli haastattelee Kirsi-lipunmyyjää

Seurasimme harjoituksia hetken aikaa lavalla ja katsomossa.

Esiintyjät yhteiskuvassa harjoituksissa
Harjoitukset

Noin kello 13, me menimme lounaalle viereiseen Capperi-pizzeriaan, jossa söimme pitsaa.

Kun tulimme takaisin, kävimme läpi ja poistimme vanhat esitteet aulasta. Sen jälkeen tulimme ylös toimistoihin, joimme teetä, ja teimme Staff-lapun Iialle. Laminointi oli hauskaa. Ellillä oli jo ennestään oma viime vuoden Lapsi mukaan töihin -päivältä.

Teimme omat Staff-laput

Juuri nyt kello on 20 vaille 16, ja kirjoitamme tätä blogia. Myöhemmin illalla täällä on esitys Fado Flamenco kello 19, ja meidän tehtävänä on olla narikassa. Esitys on täysin loppuunmyyty, joten meidän apuamme tarvitaan :). Narikan jälkeen työpäivämme loppuu ja menemme kotiin. Loppupäivän aikana päivittelemme myös Savoy-teatterin muilla somekanavilla, kuten Instagramissa @savoyteatteri .

Teksti ja kuvat Elli ja Iia Kyrönseppä

Kommentoi