Yleinen savoylaiset

Palvelija jää tauolle

Savoy-teatterin kevään viimeinen esitys on alkamassa

Halllituksen tänään antamien ohjeiden mukaisesti tulee kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perua välittömästi. Tätä kehotusta noudattaen on Helsingin kaupunki yhdessä Savoy-teatterin johdon kanssa päättänyt perua Savoyn loppukevään esitykset aina toukokuun loppuun saakka, perjantaista13.3. alkaen.

Nyt poisjääviä tapahtumia tullaan mahdollisuuksien mukaan siirtämään uusiin ajankohtiin. Kaikista muutoksista tulemme tiedottamaan välittömästi, kun asiat selkiytyvät.

Martti Suosalo

Kevään viimeiseksi esitykseksi Savoy-teatterissa jää Uudenmaan maanpuolustusyhdistys ry:n järjestämä yksityistilaisuus, jossa esiintyy Martti Suosalo. Suosalo esittää illalla monologinäytelmän Palvelija. Martti Suosalo kertoo kiertäneensä Suomea tämän näytelmän kanssa jo kymmenkunta vuotta ja esityksiä on ollut reippaat 400.

” Viimeinen kerta palvelijana.”

Jonkin oudon sattuman oikusta Savoy-teatterin esitys on Suosalon mukaan tällä hetkellä viimeinen kerta, kun hän hänet nähdään palvelijana. Suositulla näyttelijällä kun on koko ajan monta uuttakin rautaa tulessa ja jostakin on osattava myös luopua.

Kello lähenee nyt puolta seitsemää ja esityksen on kohta aika alkaa. Parin tunnin kuluttua Savoy-teatteri sulkee toistaiseksi ovensa yleisöltä. Työt täällä eivät kuitenkaan lopu. Edessä on uusien aikojen etsiminen nyt perutuille esityksille ja tietenkin syksyn uuden ohjelmiston kasaaminen. Savoy-teatteria ollaan myös pian remontoimassa. Uudistamme teatterin toimistotilat ja myös aulatiloja ehostetaan. Joten syksyn tullen toivotamme kaikki tervetulleiksi uuteen uljaaseen Savoy-teatteriin.

teksti ja kuvat Esko Rautakorpi

Kommentoi