Artikkelit Päivi Loponen-Kyrönseppä

Savoy-teatteri tiedottaa!

Savoyn yleisötilaisuudet ovat koronatilanteen vuoksi katkolla 30.11.-20.12.2020.

Tänä aikana valmistelemme tulevia tapahtumia, mutta osa meistä siirtyy maanantaista alkaen koronajäljitystehtäviin Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialalle. Vaikeina aikoina teemme työtä siellä, missä meitä eniten tarvitaan.

Katsomme silti tulevaisuuteen toiveikkaasti. Lauantain 28.11. sellotaiteilija Anssi Karttusen 60-vuotisjuhlakonsertti lähetetiin suorana, ilmaisena striiminä Helsinki-kanavalla. Voit katsoa taltioinnin ilmaiseksi 31.12. asti Helsinki-kanavalta.

Joulu Savoyssa -konsertti 10.12. järjestetään ilman yleisöä. YLE taltioi konsertin, ja sen voi katsoa jouluaattona ja joulupäivänä YLE:n TV1-kanavalla. Esiintyjinä Juha Hostikka ja Dallapé-orkesteri solistivierainaan Mari Palo ja Johanna Försti. 

Kjell Westö – Tritonus konsertti ti 1.12. siirtyy kokoontumisrajoitusten takia keskiviikolle 24.2.2021 klo 19. 

The International Queerlesque Festival 5.12. siirtyy lauantaille 23.1. klo 17 ja 20.30

Jo ostetut liput kelpaavat sellaisenaan siirtyneisiin tapahtumiin. Kaikkiin konsertteihin ostetut liput voi palauttaa (Joulu Savoyssa 10.12., Queerlesque 11.12.  ja Tritonus 18.12. mennessä) ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta Lippupisteen palvelumaksua. Palautukset täältä

Voit halutessasi vaihtaa jo ostetun lippusi Savoy-teatterin lahjakorttiin. Tällöin ilmoita lipun viivakoodinumero, rivi- ja paikkanumero sekä osoite johon lahjakortti postitetaan osoitteeseen [email protected]

Savoy-teatterin lipunmyyntipiste on suljettuna 30.11.-20.12. Puhelinmyyntimme kuitenkin palvelee tänä aikana ti-pe klo 12-16. (09) 310 12000 (pvm)

Uudenvuoden konserttimme pyritään toteuttamaan ainakin striiminä, jos yleisörajoitukset jatkuvat. Kerromme siitä lisää lähiviikkoina.

Lippu on loistava aineeton joululahja läheiselle tai itselle!

On todennäköistä, että yleisörajoitukset jatkuvat vielä silloinkin, kun tämä tiukka kolmen viikon kokoontumiskielto on purettu. Valmistaudumme järjestämään turvavälitapahtumia alkuvuonna 2021.

DocPoint-elokuvafestivaali 29.1.-7.2.2021
Ohjelmisto julkaistaan ja lipunmyynti alkaa 7.1. osoitteessa docpointfestival.fi

Savoy JAZZFest 4.-7.3.2021 Ensimmäiset ohjelmistojulkistukset tehdään joulukuun aikana.

Savoyn vappu 30.4.-2.5.2021 Australialaiskoomikko ja burleskitähti Reuben Kaye palaa Savoyhin sooloesityksellään. Odotetun vierailun liput ovat myynnissä nyt Lippupisteessä!

West Side Story 1.-19.9.2021 Rakastettu musikaaliklassikko saa uuden tulkinnan Tuomas Parkkisen ohjaamana. Rooleissa kansainvälisiä musikaalitähtiä sekä mm. Maria Ylipää, Diandra ja Chike Ohanwe. Musiikinjohto Jonas Rannila, koreografia Ima Iduozee, lavastus Jani Uljas ja puvustus Erika Turunen. Osta West Side Storyn liput Lippupisteestä

Voit seurata tarjontaamme, lukea erilaisia suosituksiamme ja palata esityksiimme mm. näissä kanavissa: savoyteatteri.fisavoyblogi.fi, sekä Savoy-teatterin instagram-, facebook– ja twitter-tileillä. 

Kaikkien savoy-teatterilaisten puolesta toivomme Sinulle ja läheisillesi terveyttä, jaksamista ja iloa kaamoksen keskelle!

Teksti: Päivi Loponen-Kyrönseppä

Päivi Loponen-Kyrönseppä

Kommentoi